IniciEmpresaProductes - MàquinesComerç Just Contacte
  
   Productes - Màquines

 

   
 

Cremós

     

 
Màquines de Cafè
 

Comptem amb una àmplia varietat de màquines de cafè en gra, soluble i monodósis capaços de satisfer totes les necessitats de consum de cada client, des de petites oficines fins a grans col·lectivitats .

 
Productes
 

Per a oferir-los la màxima qualitat només utilitzem per a la preparació de les begudes calentes productes de primera línia, seleccionant el cafè en gra, la llet, xocolata, te, i altres solubles de les millors marques que asseguren poder oferir la millor garantia .

 
     
     
   

 

 

Refrescants

 

 

 

Màquines de Refrescs 

 
Una gran varietat de màquines expenedores de llaunes, sucs i ampolles d'aigua de 50 cl i 1,5 l així com fonts d'aigua per a garrafes de 18,9 l capaces de satisfer totes les necessitats de consum de begudes fredes .
 
 
Refrescs
 

Adaptant-nos sempre a les preferències i suggeriments de cada client. Triem les marques de refrescs més populars i les que més agraden a un major nombre de persones, com són Coca Cola, Fanta, Nestea, Aquarius, Trina, Sucs, Batuts, o qualsevol altra beguda que ens proposi .

 

 

 
 
    Boníssims
     

Màquines de Snacks

 

Disposem d'una àmplia gamma de màquines que ens permeten combinar tot tipus de productes segons múltiples combinacions amb les quals podem satisfer qualsevol necessitat de consum .

 
 
Snacks
 

Aquestes màquines poden oferir diferents tipus de productes com: Sandwitxos i Entrepans, Fruites i Amanides, Brioixeria i Xocolatines, Patates Fregides i altres Fruits Secs, o begudes com Sucs, Batuts, Refrescs, Aigua, Barretes energètiques, ....

         
 

   
 
 
 

 

   
 

Disseny i  Hosting STP